Blog over meubelzaken
Over ons
Blog over meubelzaken

Soms kan het voorkomen dat je je woonkamer eens een keer helemaal anders wilt hebben. Een van de manieren om dit te doen is het vervangen van je meubels. Dit betekend wel dat je diverse meubelzaken af moet gaan. Dit kan voor sommigen een hel betekenen, maar velen vinden het fantastisch om nieuwe meubels te bekijken. Je kan kiezen om naar de grote meubelzaken te gaan, maar je kan ook een wat kleinere meubelzaak bezoeken. Daar kan soms verschil in zitten. Grote bekende zaken hebben wel vaak een standaard collectie, terwijl je bij een kleinere meubelzaak vaak meubels vind die meer uniek zijn. Om je een beetje op weg te helpen, ben ik deze blog begonnen waar ik te zijner tijd interessante artikelen over meubels en meubelzaken zal plaatsen.

Categorie├źn
Recente artikelen

Blog over meubelzaken

Meubels huren event

Noelle Beck

Bij het organiseren van een event, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, een beurs of een congres, komt meer kijken dan je aanvankelijk voor mogelijk acht. Zo moet je een locatie hebben. Dit kan een bestaande locatie zijn of kies je toch voor een flexibele opzetbare hal die je naar wens zo groot en zo klein kan laten opzetten als je maar wil. Daarnaast is de vraag wat wil je de mensen die zullen komen allemaal te bieden hebben? Te denken valt natuurlijk aan het horeca gedeelte, de hapjes en de drankjes. Wellicht het inhuren van een band of dj voor de live muziek, of gewoon een geluidsinstallatie die automatisch de muziek afspeelt? Allemaal vragen die komen kijken bij het organiseren van een event. Mensen moeten in de meeste gevallen toch wel een volledige dag aanwezig zijn en dus ook voorzien van bovengenoemde zaken. Maar vergeet je niet iets vitaals? Waar moeten deze mensen zitten? Want meubilair is niet vanzelfsprekend (in voldoene aantallen) aanwezig, waar je je event ook gaat houden.   

Meubels huren event

Daarom is het ideaal dat als je een event organiseert voor een grote groep met mensen, die vaak een hele dag in de weer zijn, je meubels kunt huren bij Arma Verhuur voor je event. Van staantafels tot barkrukken, van stoelen tot banken. In principe is alles mogelijk. Vaak zijn de bedrijven die deze service bieden uitgerust met een goede logistieke afdeling. Zij hebben vaak grote vrachtwagens ter beschikking om grote orders van banken, stoelen, tafels enzovoort met groot gemak te kunnen aanvoeren naar je event. Dat is wel zo prettig want het is nogal bewerkelijk om zelf met al die meubels te gaan sjouwen. Naast het transport hebben ze ook personeel in dienst die de bestelde meubels plaatsen waar jij ze hebben wil. Waarna je event is afgelopen geef je het betreffende bedrijf een seintje dat de meubels weer kunnen worden afgehaald, ook dit zal geheel worden verzorgd door het betreffende bedrijf waarvan je de meubels huurt. Zowel het inladen en uitladen van de meubels wordt allemaal door het bedrijf in kwestie voor je geregeld.   

Diverse soorten

Er is een breed scala aan meubels te huur voor je event, je kunt het zo gezegd zo gek maken als je zelf wil. Zo zijn er stoelen, banken en staantafels zoals eerder genoemd. Ook bureau's, kantoorstoelen, tafels, dossierkasten behoren tot het assortiment van een gemiddeld bedrijf dat meubels voor events verhuurt. Maar het kan ook gekker, zoals bijvoorbeeld gehele (vaak opvouwbare of inklapbare) mobiele tribunes, bijvoorbeeld bij een straatmarathon of een springwedstrijd met paarden op een open veld waar normaal gesproken geen tribunes staan.


Delen